EINDHOVEN - PSV heeft in zijn tweede duel in de Champions League in extremis een punt gepakt tegen Sevilla. Na een enerverende tweede helft werd het door een laat doelpunt van Teze 2-2 in het Philips Stadion.

PSV, met de herstelde Schouten weer in de ploeg, had na een aarzelend begin, maar veel kansen leverde dat niet op, het bleef bij speldenprikjes van De Jong en Lang. Sevilla loerde vooral op een fout van PSV. Die kwam er ook via Ramalho, maar Lukebakio zijn schot miste doel.

Na de weinig spectaculaire en bij vlagen rommelige eerste helft gebeurde er na rust plots een hoop. De Spanjaarden zagen een goal worden afgekeurd en raakten de lat via En-Nesyri. PSV schrok daarna ook wakker en zag de inlopende Tillman van dichtbij over het doel schieten en een inzet van Lang via Gudelj op de paal belanden. Via de Serviër wist Sevilla aan de andere kant wel te scoren. PSV kwam via een strfschp van De Jong op gelijke hoogte, maar stond nog geen minuut later alweer achter door een kopbal van En- Nesyri. Door een frommeldoelpunt van Teze pakte PSV toch nog een verdiend punt.