WAALWIJK - RKC Waalwijk heeft ook de zesde competitiewedstrijd in de eredivisie verloren. Zaterdag ging het thuis met 1-2 onderuit tegen Sparta Rotterdam.

Met nieuwkomer Ihattaren nog op de tribune speelde RKC helemaal geen beroerde wedstrijd. De bezoekers uit Rotterdam hadden vaker de bal, maar daar werd niet veel mee gedaan. Alleen Nassoh stichtte het nodige gevaar. Hij schoot na een half uur de 0-1 binnen en verzorgde na rust de assist voor de 0-2 van Neghli,die de bal met rechts aannam en met links via de lat binnenschoot.

RKC kreeg zeker in de tweede helft meer kansen en Margaret schoot, na een mooie aanval, de aansluitingstreffer binnen. Sparta kreeg het nog even benauwd, maar de punten gingen mee naar Spangen.